61 thoughts on “Contact

 1. Corina Stefan

  Da’ nu poti sa-l faci sa fie ca-nainte?!…(In plus “save as..”imi apare de cul. gri si e nefunctional, ca sa zic asa)

 2. SaltwaterC Post author

  E la fel ca inainte. Din punctul de vedere al interfetei doar versiunea modulului s-a modificat, in rest pentru utilizator schimbarile sunt transparente si functionalitatea este identica. Cum spuneam, problema e de la tine, nu de la mine. Incearca alt browser.

 3. il livio

  Salut! Sunt in cautarea unei placi video si pot spune ca mi-a facut cu ochiul frumoasa prezentare – Gigabyte NX96T512M – placa bazata pe nVIDIA 9600GT cu 512MiB DDR3 – care m-a si convins sa achizitionez acest model. Nu prea ma omor cu jocurile, din lipsa de timp. Vreau sa o iau pentru fiul meu de noua ani iar pentru ceea ce joaca el si rezolutiile folosite este numai buna. Nedumerirea mea e cam de genul acesta…imi recomanzi numai revizia a 3-a ca fiind cea aleasa de tine sau nu conteaza daca e revizia 1 sau 2. Multumesc mult!

 4. GEZA

  geza_4you te rog sa ma contactezi pe id asta dek se poate 😀 nush chestia aia k url is begennier 😛 ce pot sa fac:S te rog sa ma ajutzi kat mai repede posibil:D mersi ji apropo SARBATORI FERICTE TIE JI FAMILIE TALE

 5. Corina Stefan

  Multumesc pt. downloader, dar eu n-am reusit sa-l fac sa mearga (imi spune sa aleg intii o melodie, desi ea apare bine-merci…) Recunosc insa ca nu ma prea pricep…Oricum, inca odata multumiri!

 6. eu

  Salut! Mă poți contacta, te rog, pe mail? Aș dori să îți adresez mai multe întrebări referitoare la programare în general și PHP în special, deci dacă nu prea ai timp/chef, înțeleg. Mulțumesc anticipat!

 7. creeps

  Salut, pot primi și eu un mail? :d Aș vrea să te întreb ceva despre MVC.

 8. Jim Branden

  Have you done any benchmarking or reliability performance tests on FTP / FTPS or SMTP or NNTP freeware? I saw your report on Web servers that included Hiawatha, etc. I’m specifically interested in FileZilla and what you recommend for SMTP and NNTP freeware? Thanks,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *